Andra sötsaker

Förutom fantastiska tårtor, skapar jag också andra läckra godsaker som cup cakes, cakepops, fyllda strutar och mycket annat.Min kreativitet känner inga gränser när det gäller att tillfredsställa mina kunders sötsug. Jag är övertygad om att en god efterrätt kan förgylla vilken dag som helst, och jag tar mitt uppdrag att sprida glädje och smakupplevelser på allvar.

Cakepops

Små konfektyrer gjorda av smulad kaka och frosting, formade som bollar på pinnar och doppade i smält choklad eller godisbeläggning. Perfekta för festliga tillfällen.  

Tårta i acetat

Eleganta bakverk där tårtan är omgiven av transparent plastfilm (acetat), vilket ger en modern och stilren estetik. Det gör att lagren och fyllningarna syns genom plasten.

Cookiepops

Läckra bakverk där kex sätts på pinnar, doppas i choklad eller godisbeläggning och dekoreras för att skapa små, festliga godsaker på pinnar.

Bento Cake

Små tårtor i miniatyrformat  med utsökta smaker och dekorationer. Perfekta för att överraska någon på dess speciella dag.

Cupcakes

Små, individuellt portionerade bakverk som inte bara är en visuell höjdpunkt på ditt bord, utan även en utmärkt alternativ för dem med laktos- eller glutenintolerans.

Fyllda strutar

Delikata strutar i en mångfald av smaker, perfekta som gåvor till kalasets gäster. Dessa läckerheter blir särskilt älskade av barnen, men även hos de vuxna.

Brigadeiros

Brigadeiros är en läcker brasiliansk delikatess som traditionellt består av kondenserad mjölk, kakao och smör, kokade till en tjock smet och rullade i chokladströssel eller nötter. Vi har varierande smaker!